Geen prijs, wel feest

De NTR Radioprijs ging uiteindelijk naar Floris Alberse, voor zijn mooie documentaire “De flat van mijn opa”, dus geniet ik vooral nog na van de nominatie. Ook nagenieten – zeker bij koud najaarsweer – is het naluisteren en -kijken van het Rotterdamse Zomercarnaval. Ook dit jaar deed ik weer de hele dag live verslag voor RTV Rijnmond.

Nattigheid?
Dat het regende in Rotterdam, dat was amper te merken tijdens het zomercarnval. Enige grijsheid of kou smolt spontaan door de spetterende caravaan die Rotterdam doorkruisde. Kort voordat de optocht vertrok sprak ik live (fragment 1) met Sulimar Cook, de queen van 2011. En laat nu net ook toevallig burgmeester Aboutaleb voorbij lopen. Hoewel hij niet in functie was, moest ik hem toch even aan de tand voelen over mogelijke bezuinigingen op de politiebegeleiding van grote evenementen.

Tip
Last van najaarsneerslachtigheid door buien en vroeg intredende duisternis? Luister dan vooral ook even naar de samenvatting  (fragment 2) die ik voor Rijnmond maakte.

Foto’s
En voor wie geluid niet genoeg is: gelukkig hebben we de foto’s ook nog.
[AFG_gallery id=’1′]

Geef een reactie